podium

PODIUM

VANAF 2019 HEEFT BRAAKBAL EEN VERHALEN- EN LIEDJESVOORSTELLING MET BIJHORENDE WORKSHOP IN DE AANBIEDING VOOR SCHOLEN, BIBLIOTHEKEN, CULTURELE CENTRA EN ANDERE ORGANISATIES. BINNENKORT HIER MEER INFO!

25 oktober 2018 (afgelopen)

14 december 2018 - @Barcyclette, Begijnhofpark, Kortrijk

 

De Voorlezers

 

Wij houden van voorlezen en wij houden van voorlezers. Kom je neervlijen in onze huiskamer en laat uw oren genieten van de zachte zoetgevooisde stemmen van de voorlezers van dienst. Die lezen voor uit hun favoriete boek of eigen werk en brengen u in opperste staat van verwondering. Wie zelf de voorleeskriebels voelt opkomen, mag zich zeer zeker zo vogelvrij voelen zijn of haar favoriete boek mee te nemen en daaruit voor te lezen! > De Voorlezers op Facebook

28 december 2018 - @Barcyclette, Begijnhofpark, Kortrijk

 

Jasmien verklapt het Einde

 

Sinds september resideert Jasmien tijdelijk in fietscafé Barcyclette. Waar ouderen tot twee jaar geleden hun dagen doorbrachten in het rusthuis dat verscholen ligt achter het groen van het park en uitkijkt op het Begijnhof van Kortrijk, schrijft Jasmien aan teksten en liedjes.

 

Op vrijdag 28 december heet Jasmien je welkom op het Einde. Het Einde is het begin van het Nieuwe. In afwachting van de grote SHOW brengt Jasmien een impressie van wat ze de voorbije tijd in Barcyclette heeft zitten doen. Een korte verzameling van lied en tekst.

Zet je neer in de achterkamer.

Gratis en teder.

Reserveer via info@braakbal.be

> Jasmien verklapt het Einde op Facebook

info@braakbal.be

+32 485 203 110

 

BRAAKBAL TEKST EN VERHAAL